Arròs i peix va inaugurar el restaurant de Vic fa 10 anys aportant un aspecte molt innovador al món de la restauració: la parada de peix i marisc fresc. Els clients entraven, podien observar la oferta de la parada i triaven el que més els venia de gust mentre es prenien una copa de cava.
El negoci va créixer fins al punt de comptar amb quatre restaurants; el de Vic, el de Barcelona, el de Girona i el de Platja d’Aro.
Amb la cisi del Covid-19 tots els restaurant van tancar portes el 16 d’octubre de 2020 sense saber que 3 d’ells deixarien de formar part de la mateixa família. La pandèmia va provocar el tancament definitiu dels restaurants de Barcelona, Girona i Platja d’Aro.
Tot i així, amb molts esforços i havent d’adaptar el local a les mesures i restriccions del moment, després de gairebé 5 mesos aturats, s’ha anunciat la reobertura de l’Arròs i peix de Vic per aquest divendres 5 de març.
El restaurant obrirà cada dia, de dilluns a diumenge, durant el servei de migdia i oferirà servei de taula i servei de menjar per emportar.
Un dels canvis més importants que han hagut d’aplicar és la modificació del funcionament de la parada de peix i marisc fresc per evitar el “servei a barra”, les aglomeracions i no provocar el moviment dels clients pel local. Així doncs, tot i seguir oferint els seus arrossos i peix fresc, el servei serà el tradicional, directament a taula.
S’espera una bona rebuda de tots els clients habituals que fins al moment no n’havien tingut notícies i els propietaris obren amb l’esperança de fer funcionar l’únic Arròs i peix que queda actiu.